Articles promocionals Girona

Articles promocionals Girona

3denou publicitat és una agència situada a Girona, dedicada al disseny gràfic i a la comunicació. El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat.

Els oferim tot tipus d’articles promocionals per posar la seva empresa a l’abast del seu públic objectiu.  L’article promocional és efectiu i és una eina de promoció vital per a la seva empresa.

Necessita regalar un objecte en una fira o fer una promoció i no sap què regalar…? a 3denou Publicitat l’ajudem a escollir el que més s’ajusti a la seva idea.

Clauers, xapes, pins, bosses, bolígrafs personalitzats, elements d’oficina, calendaris, semarretes, gorres, imans, lanyards, usb’s… tot i més!

Els incentius que faran recordar permanentment la seva empresa. Li personalitzem els articles amb el seu logotip o el que vostè vulgui. El promotional merchandising és una bona opció per maximitzar el seu ressò i les seves ventes..

Si necesita algun element promocional o vol fer una peça  amb algun tipus de material que sigui poc habitual, demanïns assessorament i li desenvoluparem un projecte perquè la seva idea sigui viable.

També us oferim serveis de:

– Disseny gràfic: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, memòries d’empreses…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles…

– Disseny multimèdia: webs, baners, newsletters…

El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients. Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia, entrega puntual del material gràfic i en seguir els timings establerts en tots els procesos. Sempre s’ha caracteritzat per las eva capacitat creativa.

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura… en són un bon exemple.