Disseny de pagines web a Girona

Disseny de pàgines web a Girona

Pàgines webs dinàmiques i automodificables. La inversió que suposa per a una empresa el disseny d’una pàgina web és la més important pel que fa a publicitat i màrqueting es refereix. Una pàgina web és una potent eina que ha d’ajudar a la teva empresa o negoci a créixer i millorar dia a dia.

3denou publicitat és una agència situada a Girona, dedicada al disseny gràfic i a la comunicació. El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat.

Oferim serveis de:

– Disseny gràfic: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, memòries d’empreses…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles, mupis…

– Disseny multimèdia: webs, baners, newsletters…

El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients. Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia, entrega puntual del material gràfic i en seguir els timings establerts en tots els procesos. Sempre s’ha caracteritzat per las seva capacitat creativa.

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura… en són un bon exemple.