Disseny lones Girona

Disseny lones Girona

A 3denou Publicitat, estudi de disseny gràfic de Girona, dissenyem suports de gran format personalitzats per a la seva empresa: lones, tanques publicitàries, pancartes, cartells de grans dimensions… Actualment, la publicitat s’ha convertit en un mitjà imprescindible perquè els productes o serveis de les empreses arribin als seus consumidors.

Creem el seu anunci publicitari per inserir en qualsevol mitjà gràfic, revistes, diaris o catàlegs; bé sigui en color o en blanc i negre, i sempre pensant en un objectiu: impactar als seus possibles clients i comunicar. Són molts els factors que s’han de combinar de forma correcta per considerar-ne un bon disseny. Gamma cromàtica, tipografia, composició, suport o format, entre d’altres, determinen moltes vegades l’èxit en la transmissió del missatge de forma clara i directa, senzilla i entenedora.

Som un estudi de disseny format per un equip jove i dinàmic amb l’objectiu d’oferir un servei integral i de qualitat, mitjançant un tracte directe i personalitzat.

A 3denou Publicitat transmetem les seves idees de manera clara, neta i elegant, utilitzant els mitjans i suports més adequats a les seves necessitats i a la seva economia: dissenyem anuncis en diferents mitjans de comunicació (tanques publicitàries, revistes, publicacions, baners per a webs…)

Són més de 17 anys d’experiència, clients com Manusa (Portes automàtiques de Girona), MetallBisbal (Tancaments d’alumini), Fundació Universitat de Girona (UdG), Museu del Cinema (Girona), Dermika (Centre d’estètica de Girona), El Racó (restaurant pizzeria) entre d’altres, ens avalen.