Disseny tríptics Girona

Disseny tríptics Girona

3denou publicitat és una agència situada a Girona, dedicada al disseny gràfic i a la comunicació. El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat.

El contingut del tríptic: és allò que voleu transmetre i que contindrà essencialment elements racionals. Caldrà que decidiu l’ordre del missatge, el que apareixerà al principi i el que apareixerà al final del document. Nosaltres li donarem a el tríptic de sentit estètic i fer-lo atractiu per al client final.

Oferim serveis gràfics de:

– Disseny visual: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, memòries d’empreses…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles, mupis…

– Disseny multimèdia: webs, baners, newsletters…

El bon disseny esdevé un mitjà imprescindible per a comunicar.

Dissenyem campanyes d’imatge (logotips, packaging, papereria, pàgines web…). Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia, entrega puntual del material gràfic i en seguir els timings establerts en tots els procesos. Sempre s’ha caracteritzat per las seva capacitat creativa.

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura… en són un bon exemple.