disseny E-commerce Girona

Disseny webs E-commerce Girona

Aconseguiu actuar amb estratègia, captiveu i fidelitzeu els clients més interessants.

3denou publicitat és una empresa dedicada al disseny gràfic i a la comunicació. El nostre objectiu es potenciar la teva empresa amb la màxima satisfacció i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat. Oferim un servei global que cobreix totes les seves necessitats.

Oferim serveis de:

– Disseny gràfic: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables,…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, memòries d’empreses, programa…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles, roll-ups, mupis…

– Disseny multimèdia: webs, E-commerce, baners, newsletters…

El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients. Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia, entrega puntual del material gràfic i en seguir els timings establerts en tots els procesos. Sempre s’ha caracteritzat per las eva capacitat creativa.

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura, Centre d’Estètica Dermika… en són un bon exemple.