• Slides HOME
  • Slides HOME
  • Slides HOME
  • Slides HOME
  • Slides HOME
Estudi de disseny gràfic a Girona

Estudi de disseny gràfic a Girona

El nostre estudi de disseny gràfic a Girona està especialitzat en diversos camps relacionats amb la creativitat, el disseny gràfic, la publicitat i el món editorial, a més del disseny de pàgines web.

Destaquem el disseny gràfic: disseny de logotips, disseny d’identitat corporativa i tota la gamma d’aplicacions corporatives i disseny de gràfica publicitària en diferents formats i suports.

Serveis editorials

Serveis editorials

El disseny editorial engloba diverses especialitats com el disseny de llibres, diaris, revistes, butlletins i publicacions en xarxa.

El nostre servei comprèn totes les fases del projecte: l’edició de llibres, la traducció de textos, la fotografia, l’art final i la maquetació editorial, així com la impressió, l’enquadernació i la publicació en línia.

Teniu una idea?

Teniu una idea?

Al nostre estudi de disseny gràfic 3denou tenim els recursos per fer-la realitat, expliqueu-nos el vostre projecte i ens adaptarem a les vostres necessitats i el vostre pressupost.

Contacteu amb nosaltres Si necessiteu informació sobre qualsevol projecte de disseny que tingueu en ment, envieu-nos la vostra consulta i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Tuqueu al 972 48 73 51 o al 609 03 78 87
info@3denou.com