Papereria d'empresa Girona

Papereria d’empresa Girona

La papereria corporativa és la primera carta de presentació davant els clients i un element fonamental de la identitat corporativa.

D’aquesta manera aconseguirà així expressar una imatge seriosa i professional per a les seves presentacions comercials, presentació de factures, enviament de cartes amb disseny de sobres personalitzats, disseny de albarans, tríptics publicitaris, i tot el relacionat amb la comunicació gràfica i màrqueting de la seva empresa.

També ens cuidem de la producció gràfica d’aquests elements, analitzant meticulosament les possibilitats dels diferents papers i estant al dia sobre totes les possibilitats que ofereix la indústria gràfica.

3denou publicitat és una agència situada a Girona, dedicada al disseny gràfic i a la comunicació. El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat.

També t’oferim serveis de:

– Disseny gràfic: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, memòries d’empreses…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles, mupis…

– Disseny multimèdia: webs, baners, newsletters…

El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients. Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia.

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura… en són un bon exemple.