Roll up Girona

Roll up Girona

3denou publicitat és un estudi de disseny gràfic i comunicació situat al centre de Girona. El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients, posa a la seva disposició més de 17 anys d’experiència en el sector amb innovació, compromís i seriositat.

Tenim un ampli catàleg de displays/roll up: amb estructures metàl·liques, de plàstic, de bambú… amb varietat de mides, models i preus, per a exposicions, presentacions, publicitat etc. Oferim al client la possibilitat de despreocupar-se de la maquetació o disseny i de la impressió del roll up o displays, nosaltres dissenyemi ens ocupem de la seva impressió. Demanin’s el que voldria i nosaltres ens ocuparem de tot, amb satisfacció i garantia de qualitat.

El seu objectiu és aconseguir la màxima satisfacció dels desitjos i les necessitats dels seus clients. Preus molt competitius amb el màxim compromís en eficàcia, entrega puntual del material gràfic i en seguir els timings establerts en tots els procesos.

Sol·liciti pressupost sense cap compromís al telèfon: 972 48 73 51.

També oferim serveis de:

– Disseny gràfic: cartells, anuncis, catàlegs, fullets, flyers, díptics, tríptics, despegables…

– Disseny corporatiu: logotips, marques, papereria, carpetes, segells…

– Disseny editorial: llibres, revistes, butlletins, anuaris, memòries d’empreses…

– Disseny de packaging: capses, displays, etiquetes…

– Disseny de retolació: tanques publicitàries, retolació exterior i interior, lones de gran format, banderoles, mupis…

– Disseny multimèdia: webs, baners, newsletters…

Clients com: Fundació Universitat de Girona, Federació Avícola Catalana, Museu del Cinema de Girona, Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, Consorci de les Gavarres, Consell Comarcal del Baix Empordà, El Racó, Manusa Girona, Finques Saura… en són un bon exemple.